Word jij onze nieuwe

Werkvoorbereider / projectorganisator?

HOORNSTRA

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfspanden.

Hoornstra heeft een no-nonsens cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

Werkvoorbereider / projectorganisator

Wij zoeken dé ervaren werkvoorbereider / projectorganisator in de woning- en utiliteitsbouw die toe is aan een nieuwe uitdaging. Ben jij niet alleen sterk in de technische voorbereiding van een project, maar weet je ook de juiste prioriteiten te stellen? Bewaak jij financieel jouw projecten, stuur je bij waar nodig en ben je stressbestendig? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider / projectorganisator voor Hoornstra Bouw, die ons team komt versterken. Jij zorgt ervoor dat er een goede planning gemaakt wordt, je koopt op verantwoorde wijze in, onderhoud de contacten met de onderaannemers, bent het aanspreekpunt voor de constructeur en de architect, stuurt de uitvoerders aan in de engineeringsfase en legt de werkzaamheden goed vast. Dit alles onder leiding van de projectleider op de mooiste bouwprojecten in de nieuwbouw, transformatie, verbouw, renovatie en onderhoud van woonoplossingen (of woningen) maar ook bedrijfsmatige gebouwen.

Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris. Je krijgt een goede pensioenregeling (bpfBouw). De arbeidsvoorwaarden vullen we in volgens de Bouw & Infra cao. Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons uiteraard de juiste middelen. Tot je standaard equipment behoort een auto, smartphone en laptop van de zaak. Misschien nog wel belangrijker is onze bedrijfscultuur die niet uit te drukken is in geld, tijd of materiaal. We zijn een hecht familiebedrijf met een platte structuur en hele korte lijnen. Je gaat aan de slag op een fijne werkplek, in een gemotiveerd team. Wij bieden je veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, er is volop kans om door te groeien.

Wat wij vragen
Je hebt oog voor kwaliteit versus kosten, je bent accuraat en flexibel, procesgericht, leergierig en een echte teamspeler. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal en een afgeronde opleiding Bouwkunde (of gerelateerde opleiding) op hbo denk- en werkniveau. Tot slot vinden wij het fijn als je circa drie jaar relevante werkervaring hebt met projecten met een omvang van €2 tot €10 miljoen.

Angie

(Onze HR businesspartner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl

Stuur je sollicitatie en CV via het sollicitatie-formulier

Je ontvangt van ons een bevestiging

Tijdens een gesprek kijken we of we bij elkaar passen

Je maakt kennis met de collega’s en kunt alles vragen over het bedrijf en het werk

Wij doen je een voorstel, passend bij de functie en werkervaring

Je start met werken bij Hoornstra!