Word jij onze nieuwe

Vakman/Vrouw GWW?

HOORNSTRA

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfspanden.

Hoornstra heeft een no-nonsense cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

Vakman/Vrouw GWW

Steek jij graag jouw handen uit de mouwen en heb jij affiniteit met de grond-, weg- en waterbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als vakman/vrouw GWW ben je in een team de hele dag buiten en werk je samen met de uitvoerder, machinisten en grondwerkers aan de mooiste projecten. In deze dynamische functie is geen enkele dag hetzelfde. Jouw werkzaamheden bestaan uit voorbereidende werkzaamheden, zoals het vooraf lezen van tekeningen. Je voert zelfstandig de maatvoering en je verricht daarnaast graaf-,  grond- en riool- werkzaamheden, waarbij je de veiligheid zoals het waarborgen van de wet- en regelgeving in acht houdt. Dit allemaal met behulp van eigen materieel. Jouw werkgebied beslaat zowel de omgeving Doesburg als de omgeving Zwolle, afhankelijk van jouw woonplaats.

Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris. Je krijgt een goede pensioenregeling (bpfBouw). De arbeidsvoorwaarden vullen we in volgens de cao Bouw & Infra. Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons uiteraard de juiste middelen. Misschien nog wel belangrijker is onze bedrijfscultuur die niet uit te drukken is in geld, tijd of materiaal. We zijn een hecht familiebedrijf met een platte structuur en hele korte lijnen. Geen bureaucratisch geneuzel. Je hoeft niet tien handtekeningen te regelen om tot een besluit te komen. Jouw mening telt. Wij spelen snel in op de vraag van de klant en veranderingen in de markt.

Wat wij vragen
Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding Vakman GWW of je bent bereid deze te halen. Je beschikt over een VCA-certificaat en bij voorkeur een certificaat voor Veilig werken langs de Weg en/of Veilig werken in Riolen. Je kunt je goed vinden in de kernwaarden van Hoornstra en weet dit dan ook te onderbouwen.

Angie

(Onze HR businesspartner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl