Word jij onze nieuwe

Uitvoerder?

HOORNSTRA

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfspanden.

Hoornstra heeft een no-nonsense cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

Uitvoerder

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van infrastructurele projecten. Soms is dit één project en soms zijn dit meerdere projecten naast elkaar. Je geeft leiding aan collega’s, partners, onderaannemers en leveranciers op de bouwplaats. Je zorgt ervoor dat materiaal en materieel op orde zijn en zorgt voor een goede uitvoeringsplanning. Jij bent de chef van het bouwproject, zorgt voor veiligheid, neemt beslissingen en zorgt dat alles in goede banen loopt. Je hebt gezag en weet mensen aan te spreken wanneer dit nodig is. Je rapporteert aan de projectleider.

Wat wij bieden

Uiteraard ontvang je een mooi salaris. Je krijgt een goede pensioenregeling (bpfBouw). De arbeidsvoorwaarden vullen we in volgens de cao Bouw & Infra. Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons uiteraard de juiste middelen. Misschien nog wel belangrijker is onze bedrijfscultuur die niet uit te drukken is in geld, tijd of materiaal. We zijn een hecht familiebedrijf met een platte structuur en hele korte lijnen. Geen bureaucratisch geneuzel. Je hoeft niet tien handtekeningen te regelen om tot een besluit te komen. Jouw mening telt. Wij spelen snel in op de vraag van de klant en veranderingen in de markt.

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, in civiel technische richting
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de wegenbouw
  • Je bent een kartrekker en weet mensen op een positieve manier aan te sturen
  • Je bent in staat om alle betrokkenen op het bouwproject aan te spreken op veiligheid
  • Je kunt je goed vinden in de kernwaarden van Hoornstra en weet dit ook te onderbouwen

Angie

(Onze HR businesspartner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl