Word jij onze nieuwe

Uitvoerder Bouw?

HOORNSTRA

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfspanden.

Hoornstra heeft een no-nonsense cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

Uitvoerder Bouw

Als uitvoerder met een bouwtechnische achtergrond, geef je leiding aan onze bouwprojecten. Je bent het verlengstuk van de projectleider en aanspreekpunt op de bouwplaats. Je stelt zorgvuldige 6-wekenplanningen op en zorgt hiermee voor een optimale inzet van de bouwplaats medewerkers op het betreffende project. Je bewaakt tijdig en accuraat de administratie tijdens de uitvoering van het project. Je zorgt voor de aanwezigheid van de benodigde productiemiddelen op het project. Samen met het projectteam signaleer je meer- en minderwerk en houd jij jezelf op de hoogte van de financiële ontwikkelingen van het project. Tot slot draag je het beleid uit met betrekking tot kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn en zorg je voor handhaving hiervan.

Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris. Je krijgt een goede pensioenregeling (bpfBouw). De arbeidsvoorwaarden vullen we in volgens de Bouw & Infra cao. Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons uiteraard de juiste middelen. Misschien nog wel belangrijker is onze bedrijfscultuur die niet uit te drukken is in geld, tijd of materiaal. We zijn een hecht familiebedrijf met een platte structuur en hele korte lijnen. Geen bureaucratisch geneuzel. Je hoeft niet tien handtekeningen te regelen om tot een besluit te komen. Jouw mening telt. Wij spelen snel in op de vraag van de klant en veranderingen in de markt.

Wat wij vragen
Je werkt zelfstandig, bent kwaliteitsgericht, communicatief vaardig, een teamplayer en flexibel. Met jouw positieve maar kritische blik, signaleer je snel mogelijke verbeterpunten en kom je tot een passende oplossing. Dankzij jouw aanpassingsvermogen weet je met alle partijen samen te werken. Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-opleiding bouwkunde of hbo werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met het realiseren, uitvoeren en begeleiden van bouwprojecten. Het is een pré als je enkele jaren ervaring hebt. Mocht dit niet zo zijn, dan vinden wij het belangrijk dat je enthousiast, leergierig bent en jezelf graag verder wilt ontwikkelen. Je vind de gedeelde verantwoordelijkheid voor een effectief en efficiënt bouwproces cruciaal, dus samenwerken is één van jouw kwaliteiten. Tot slot kun je jezelf goed vinden in de kernwaarden van Hoornstra en weet dit dan ook te onderbouwen.

Angie

(Onze HR businesspartner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl

Stuur je sollicitatie en CV via het sollicitatie-formulier

Je ontvangt van ons een bevestiging

Tijdens een gesprek kijken we of we bij elkaar passen

Je maakt kennis met de collega’s en kunt alles vragen over het bedrijf en het werk

Wij doen je een voorstel, passend bij de functie en werkervaring

Je start met werken bij Hoornstra!