Word jij onze nieuwe

Calculator / Werkvoorbereider?

HOORNSTRA

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfspanden.

Hoornstra heeft een no-nonsense cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

Calculator / Werkvoorbereider

Als (startende) calculator / werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de kostprijsberekening en aansluitend de voorbereiding van wegenbouwprojecten. Jij verdiept je altijd in de klantvraag. Je bent ten alle tijden op de hoogte van prijzen en offertes van materialen. Je beoordeelt deze prijzen en adviseert over de te nemen beslissingen. Je zorgt voor een goede afstemming met de inkoop, projectleiders en uitvoerders. Daarnaast sta je ook in contact met onderaannemers en leveranciers. Je leert eventuele problemen of gebreken in het project te doorzien en gaat daar flexibel en kostenbewust op in te spelen. Je ondersteunt projectleiders in de werkplanning.

Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris. Je krijgt een goede pensioenregeling (bpfBouw). De arbeidsvoorwaarden vullen we in volgens de cao Bouw & Infra. Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons uiteraard de juiste middelen. Misschien nog wel belangrijker is onze bedrijfscultuur die niet uit te drukken is in geld, tijd of materiaal. We zijn een hecht familiebedrijf met een platte structuur en hele korte lijnen. Geen bureaucratisch geneuzel. Je hoeft niet tien handtekeningen te regelen om tot een besluit te komen. Jouw mening telt. Wij spelen snel in op de vraag van de klant en veranderingen in de markt.

Wat wij vragen
Je beschikt over een afgeronde mbo- of hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting civiele techniek en eventueel enkele jaren ervaring. In deze functie is een analytische kijk onmisbaar. Je kunt je goed vinden in de kernwaarden van Hoornstra en weet dit dan ook te onderbouwen.

Angie

(Onze HR businesspartner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl