Word jij onze nieuwe tekenaar / junior ontwerper?

Image module

Word jij onze nieuwe tekenaar / junior ontwerper?

Hoornstra

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfspanden.

Hoornstra heeft een no-nonsens cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

Tekenaar / junior ontwerper

Als tekenaar/junior ontwerper in de civieltechnische projecten ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van projecten, het bepalen van hoeveelheden, het klaarmaken van de machinebesturing voor de uitvoering en de afstemming met de maatvoerder. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het opstellen, controleren en borgen van de eisen bij de bouwteam- en RAW-contracten. Je ondersteunt het projectteam bij diverse werkzaamheden die in het teken zullen staan van je ontwikkeling binnen het bedrijf. De projecten variëren van grotere projecten zoals de Europaweg voor de gemeente Doetinchem en provincie Gelderland, binnenstedelijke reconstructies als het Lebuinusplein in Deventer tot aan een bouw- en woonrijp opdrachten voor onze eigen locatie-ontwikkelingen

Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris. Je krijgt een goede pensioenregeling (bpfBouw). De arbeidsvoorwaarden vullen we in volgens de Bouw & Infra cao. Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons uiteraard de juiste middelen. Misschien nog wel belangrijker is onze bedrijfscultuur die niet uit te drukken is in geld, tijd of materiaal. We zijn een hecht familiebedrijf met een platte structuur en hele korte lijnen. Geen bureaucratisch geneuzel. Je hoeft niet tien handtekeningen te regelen om tot een besluit te komen. Jouw mening telt. Wij spelen snel in op de vraag van de klant en veranderingen in de markt.

Wat wij vragen
Je werkt zelfstandig, bent kwaliteitsgericht, een teamplayer en flexibel. Daarnaast ben je leergierig en op zoek naar ontwikkelingsmogelijkheden. Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding of HBO opleiding bij voorkeur richting Civiele Techniek. Je hebt kennis van relevante software (AutoCAD Civil 3D). Je bent een enthousiaste en leergierige starter of hebt enkele jaren ervaring en wil je graag verder ontwikkelen. Tot slot kun je jezelf goed vinden in de kernwaarden van Hoornstra en weet dit dan ook te onderbouwen.

Solliciteer
Image module

Angie

(onze HR business partner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl

1

Stuur je solliciatie en CV via het sollicitatieformulier

2

Je ontvangt van ons een bevestiging

3

Tijdens een gesprek kijken we of we bij elkaar passen

4

Je maakt kennis met de collega’s en kunt alles vragen over het bedrijf en het werk

5

Wij doen je een voorstel, passend bij de functie en werkervaring

6

Je start met werken bij Hoornstra!

Hoornstra Infrabouw

Leigraafseweg 45
6983 BR Doesburg

Tel. 0313-476100
www.hoornstra-infrabouw.nl

Hoornstra Bouw

Leigraafseweg 45
6983 BR Doesburg

Tel. 0313-476100
www.hoornstra-bouw.nl

Vacatures