Word jij onze nieuwe

Stagiaire?

HOORNSTRA

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfspanden.

Hoornstra heeft een no-nonsense cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

Stagiaire

Wil je stage lopen bij Hoornstra in de bouw of wegenbouw? Dat kan! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuw talent. We hebben diverse plekken voor stage en/of afstuderen.

Laat ons weten wie jij bent en waar jij jouw energie uit haalt. Wie weet staat er binnenkort een goede kop koffie, een eigen werkplek en een gezellig team voor jou klaar!

Wat wij vragen
Je bent leergierig. Je hebt een frisse kijk op dingen. Je wilt de kennis die jij hebt opgedaan tijdens jouw opleiding graag delen met anderen. Wij zoeken stagiaires die vol enthousiasme aan de slag willen gaan.

Wat wij bieden
Stage lopen bij Hoornstra betekent leren en meewerken in een bouw gerelateerde onderneming. Wij zijn een bouwbedrijf met veel innovatie en veel aandacht voor optimalisatie in duurzaamheid. Je kunt veel van ons leren en wij delen onze kennis graag! Maar wij willen ook van jou leren!

Wij hebben volop mogelijkheden op vmbo-, mbo-, hbo- en wo-niveau. Passende studierichtingen zijn onder meer civiele techniek, technische bedrijfskunde, bouwkunde en middenkader-functionaris. Maar volg je een andere studie en heb jij interesse om bij Hoornstra stage te lopen? Wij zien dan jouw motivatie en cv graag tegemoet om de verdere mogelijkheden te bekijken.

En bevalt jouw stage van beide kanten? Dan is de kans groot dat je bij Hoornstra kunt blijven!

Angie

(Onze HR businesspartner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl