Word jij onze nieuwe

(Senior) Calculator?

HOORNSTRA

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfspanden.

Hoornstra heeft een no-nonsense cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

(Senior) Calculator
Heb jij, net als wij een voorliefde voor het calculatie vak, werk je graag in een hecht team aan infrastructurele projecten en ga je uitdaging binnen de civieltechnische calculaties niet uit de weg? Dan zoeken wij jou om ons team te versterken als (senior) calculator!

Als (senior) calculator blijf je volop in beweging! Je bent zelfstandig in staat om totale kostenramingen uit te voeren, je legt kansen en risico’s vast en bedenkt alternatieve variaties op het bestek en adviseert de directie bij een inschrijving. Hiervoor heb je contact met de diverse opdrachtgevers, uitvoeringsteams, leveranciers, onderaannemers en samenwerkingspartners. Je wordt gewaardeerd binnen ons team voor je scherpe blik, oog voor kwaliteit, creativiteit en pro-activiteit. Daarnaast ga je naar buiten en verkent de omgeving van de diverse projecten waar je aan werkt, om zo tot een complete kostenraming te komen. Tevens draag je zorg voor een goede overdracht naar de werkvoorbereiding en uitvoering.

Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris. Je krijgt een goede pensioenregeling (bpfBouw). De arbeidsvoorwaarden vullen we in volgens de Bouw & Infra cao. Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons uiteraard de juiste middelen. Misschien nog wel belangrijker is onze bedrijfscultuur die niet uit te drukken is in geld, tijd of materiaal. We zijn een hecht familiebedrijf  met een platte structuur en hele korte lijnen. Geen bureaucratisch geneuzel. Je hoeft niet tien handtekeningen te regelen om tot een besluit te komen. Jouw mening telt, wij geven ruimte aan nieuwe ideeën, creatieve denkers en vooruitgang van de individu. Wij spelen snel in op de vraag van de klant en veranderingen in de markt.

Wat wij vragen
Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO, bij voorkeur in de Civiel Technische richting. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie binnen de infra. In deze functie is een analytische kijk onmisbaar. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken.

 

Angie

(Onze HR businesspartner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl