Word jij onze nieuwe

Medior Ontwerper?

HOORNSTRA

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfspanden.

Hoornstra heeft een no-nonsense cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

Medior Ontwerper

Als medior ontwerper in de civieltechnische projecten ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen van diverse projecten en heb je een actieve rol in het projectteam en heb je een actieve rol in een ontwerpteam wat in ontwikkeling is. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het opstellen, controleren en borgen van de eisen bij de bouwteam- en RAW-contracten. Creativiteit, eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel spelen bij je functie een belangrijke rol. De projecten variëren van grotere projecten zoals de Velperweg voor de gemeente Arnhem, binnenstedelijke reconstructies als het Lebuinusplein in Deventer tot aan een bouw- en woonrijp opdrachten voor onze eigen locatie-ontwikkelingen.

Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris. Je krijgt een goede pensioenregeling (bpfBouw). De arbeidsvoorwaarden vullen we in volgens de Bouw & Infra cao. Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons uiteraard de juiste middelen. Misschien nog wel belangrijker is onze bedrijfscultuur die niet uit te drukken is in geld, tijd of materiaal. We zijn een hecht familiebedrijf  met een platte structuur en hele korte lijnen. Geen bureaucratisch geneuzel. Je hoeft niet tien handtekeningen te regelen om tot een besluit te komen. Jouw mening telt. Wij spelen snel in op de vraag van de klant en veranderingen in de markt.  

Wat wij vragen
Je werkt zelfstandig, bent kwaliteitsgericht, creatief en communicatief vaardig. Je hebt oog voor ontwikkelingen in je vakgebied en draagt deze actief uit in binnen het team. Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding of HBO opleiding bij voorkeur richting Civiele Techniek en hebt 2 tot 4 jaar werkervaring als wegbouwkundig tekenaar en/of ontwerper. Je hebt kennis van relevante software (AutoCAD Civil 3D). Tot slot kun je jezelf goed vinden in de kernwaarden van Hoornstra en weet dit dan ook te onderbouwen.  

 

Angie

(Onze HR businesspartner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl