Word jij onze nieuwe

Hoofduitvoerder/Projectleider Infra?

HOORNSTRA

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfspanden.

Hoornstra heeft een no-nonsense cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

Hoofduitvoerder/Projectleider Infra

Als Hoofduitvoerder/Projectleider Infra hou jij je bezig met allerlei taken met betrekking tot de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je bent organisatorisch en communicatief sterk, zorgvuldig, denkt mee en bent ondernemend ingesteld. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden zo goed mogelijk worden uitgevoerd. Daarnaast heb je actuele kennis van relevante normen en wet- en regelgeving en ben je vertrouwd met het werken op basis van kwaliteitscertificaten. Ook ben je klantgericht en integer, met jouw goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden zorg jij voor een goede afhandeling van het werk.

Een kleine opsomming van jouw werkzaamheden:

  • afspraken maken over inhoud, doelstellingen en randvoorwaarden van een project
  • het bewaken van de planning van het personeel en materieel
  • informeren en motiveren van medewerkers
  • verantwoording dragen over een aantal projecten en aansturen van (2-4) uitvoerders
  • handhaven van de veiligheids-, milieu- en kwaliteitseisen
  • onderhouden van contacten met opdrachtgevers en leveranciers
  • bewaken van de voortgang en kosten van projecten
  • zorgdragen over talentontwikkeling, begeleiding en coaching van medewerkers

Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris en is er een goede pensioenregeling (bpfBouw). Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons uiteraard de juiste middelen. Misschien nog wel belangrijker is onze bedrijfscultuur die niet uit te drukken is in geld, tijd of materiaal. We zijn een hecht familiebedrijf met een platte structuur en hele korte lijnen. Geen bureaucratisch geneuzel. Je hoeft niet tien handtekeningen te regelen om tot een besluit te komen. Jouw mening telt. Wij spelen snel in op de vraag van de klant en veranderingen in de markt.

Wat wij vragen
Je beschikt over een afgeronde MBO of een HBO opleiding, bij voorkeur in de Civiel Technische richting. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de wegenbouw. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent in bezit van het VCA VOL certificaat. Je kunt je goed vinden in de kernwaarden van Hoornstra en weet dit dan ook te onderbouwen.

Angie

(Onze HR businesspartner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl