Word jij onze nieuwe wervoorbereider?

Image module

Word jij onze nieuwe werk- voorbereider?

Hoornstra

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfsmatige panden.

Hoornstra heeft een no-nonsens cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

Werkvoorbereider

Wij zoeken een ervaren werkvoorbereider die toe is aan een mooie stap in zijn of haar carrière. Jij denkt uitvoeringsgericht en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van projecten voor verschillende opdrachtgevers. Denk hierbij aan projecten als de Europaweg voor de gemeente Doetinchem en de provincie Gelderland, raamcontract bouwrijp maken kazerneterreinen voor de gemeente Ede of onze eigen locatieontwikkelingen samen met Hoornstra Bouw.

Je doorziet eventuele problemen of gebreken in het project en weet daar flexibel en kostenbewust op in te spelen en zorgt voor een scherpe realistische planning. Je ondersteunt projectleiders in de werkplanning en weet de haalbaarheid van doelen goed in te schatten. Je werkt direct samen met de uitvoerder, projectcontroller, omgevingsmanager en projectleider.

Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris. Je krijgt een goede pensioenregeling (bpfBouw). De arbeidsvoorwaarden vullen we in volgens de cao Bouw & Infra. Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons uiteraard de juiste middelen. Misschien nog wel belangrijker is onze bedrijfscultuur die niet uit te drukken is in geld, tijd of materiaal. We zijn een hecht familiebedrijf met een platte structuur en hele korte lijnen. Geen bureaucratisch geneuzel. Je hoeft niet tien handtekeningen te regelen om tot een besluit te komen. Jouw mening telt. Wij spelen snel in op de vraag van de klant en veranderingen in de markt.

Wat wij vragen
Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van civiele techniek of technische bedrijfskunde. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de wegenbouw. Je kunt je goed vinden in de kernwaarden van Hoornstra en weet dit dan ook te onderbouwen.

Solliciteer
Image module

Angie

(onze HR business partner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl

1

Stuur je solliciatie en CV via het sollicitatieformulier

2

Je ontvangt van ons een bevestiging

3

Tijdens een gesprek kijken we of we bij elkaar passen

4

Je maakt kennis met de collega’s en kunt alles vragen over het bedrijf en het werk

5

Wij doen je een voorstel, passend bij de functie en werkervaring

6

Je start met werken bij Hoornstra!

Hoornstra Infrabouw

Leigraafseweg 45
6983 BR Doesburg

Tel. 0313-476100
www.hoornstra-infrabouw.nl

Hoornstra Bouw

Leigraafseweg 45
6983 BR Doesburg

Tel. 0313-476100
www.hoornstra-bouw.nl

Vacatures