Word jij onze nieuwe EMVI-specialist?

Image module

Word jij onze nieuwe EMVI specialist?

Hoornstra

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfspanden.

Hoornstra heeft een no-nonsens cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

EMVI specialist

Als EMVI-specialist schrijf je plannen voor aanbestedingen met nieuwe klanten. Een goed uitgeschreven plan is essentieel om een aanbesteding te winnen. Een goed plan schrijven begint in de basis bij research doen. Wie zijn klanten en potentiële klanten van Hoornstra? Wat is het verhaal en de geschiedenis van een (potentiële) klant?  Waar liggen de behoefte van onze klanten? Deze informatie zoek je zowel intern als extern op. Je gaat op onderzoek uit en verkent de markt. Dit doe je tijdens een aanbesteding, maar ook vooraf zodat we tijdig onze markt in beeld hebben.

Samen met collega’s bepaal je de strategie van een EMVI-plan. Jij bent verantwoordelijk voor de uitwerking van het plan en schrijft dit in een specifiek, overtuigend en onderscheidend verhaal.

Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris. Je krijgt een goede pensioenregeling (bpfBouw). De arbeidsvoorwaarden vullen we in volgens de cao Bouw & Infra. Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons uiteraard de juiste middelen. Misschien nog wel belangrijker is onze bedrijfscultuur die niet uit te drukken is in geld, tijd of materiaal. We zijn een hecht familiebedrijf met een platte structuur en hele korte lijnen. Geen bureaucratisch geneuzel. Je hoeft niet tien handtekeningen te regelen om tot een besluit te komen. Jouw mening telt. Wij spelen snel in op de vraag van de klant en veranderingen in de markt.

Wat wij vragen

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in technische bedrijfskunde, civiele techniek, stedenbouw of marketing & communicatie
  • Je bent creatief en gaat zelf op onderzoek uit om de markt te verkennen
  • Je bent communicatief en weet de nodige informatie op te halen bij de juiste mensen
  • Je hebt ervaring met het schrijven van teksten/plannen
Solliciteer
Image module

Angie

(onze HR business partner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl

1

Stuur je solliciatie en CV via het sollicitatieformulier

2

Je ontvangt van ons een bevestiging

3

Tijdens een gesprek kijken we of we bij elkaar passen

4

Je maakt kennis met de collega’s en kunt alles vragen over het bedrijf en het werk

5

Wij doen je een voorstel, passend bij de functie en werkervaring

6

Je start met werken bij Hoornstra!

Hoornstra Infrabouw

Leigraafseweg 45
6983 BR Doesburg

Tel. 0313-476100
www.hoornstra-infrabouw.nl

Hoornstra Bouw

Leigraafseweg 45
6983 BR Doesburg

Tel. 0313-476100
www.hoornstra-bouw.nl

Vacatures