Word jij onze nieuwe

Allround Timmerman?

HOORNSTRA

Het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor.

Hoornstra is in 1985 opgericht door Jan Hoornstra en gevestigd te Doesburg. Inmiddels uitgegroeid met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Niet alleen op het gebied van infrastructuur maar ook in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie en onderhoud van bedrijfspanden.

Hoornstra heeft een no-nonsense cultuur met korte lijnen en duidelijke afspraken waardoor het voor iedereen helder is waar verantwoordelijkheden liggen. Tegelijkertijd dagen we elkaar steeds uit om het weer beter te doen. Dit maakt ons een flexibel en innovatief bedrijf. Wij kunnen snel inspelen op vraag en verandering, met als uitgangspunt dat kwaliteit altijd voorop staat.

Allround Timmerman
Als ervaren timmerman of voorman weet jij natuurlijk als geen ander hoe je werkdag eruit ziet op de bouwplaats. Dit zal bij ons niet veel anders zijn. Wel zorgen wij ervoor dat jij je werk goed kan doen en dat je werkt in een prettige, informele sfeer met leuke collega’s om je heen. Uiteraard regelen we dat je goed gereedschap en nette werkkleding krijgt. En natuurlijk zijn alle PBM’s aanwezig. Veiligheid staat bij ons voorop! Daarnaast hebben wij een actieve personeelsvereniging die altijd leuke activiteiten op stapel heeft staan.

Heb jij ervaring als timmerman of voorman? Of volg je een opleiding tot timmerman en wil je graag als leerling aan de slag? Lever je graag goed werk af en kunnen wij op jou bouwen? Kom dan ons team vakmensen versterken op een van onze bouwlocaties.

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject van energiezuinige woningen of zorgappartementen, de bouw van een vrijstaande woning of bedrijfspand of renovatie en onderhoud van bedrijfsmatige panden, we werken met evenveel zorg en aandacht aan elk project!

Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris. Je krijgt een goede pensioenregeling (bpfBouw). De arbeidsvoorwaarden vullen we in volgens de cao Bouw & Infra. Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons uiteraard de juiste middelen. Misschien nog wel belangrijker is onze bedrijfscultuur die niet uit te drukken is in geld, tijd of materiaal. We zijn een hecht familiebedrijf met een platte structuur en hele korte lijnen. Geen bureaucratisch geneuzel. Je hoeft niet tien handtekeningen te regelen om tot een besluit te komen. Jouw mening telt. Wij spelen snel in op de vraag van de klant en veranderingen in de markt.

Wat wij vragen
Je hebt ruime ervaring als timmerman of hebt enige ervaring opgedaan als timmerman, maar bent bereid om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast ben je collegiaal en kun je goed in teamverband werken, maar je bent ook goed in staat zelfstandige werkzaamheden uit te voeren. Je zorgt voor kwaliteit van je werkzaamheden en bent kritisch over de werkprocessen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je bent in het bezit van het VCA-certificaat.

Angie

(Onze HR businesspartner)

Wil je meer weten over ons bedrijf, de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Angie.

Je kunt Angie bereiken via:
• 0313-476100
• hr@hoornstra-infrabouw.nl